Trenger jeg å ta hensyn til hudtype

For kvinner er kroppens hudpleie et spørsmål om vanlig og tatt for gitt.

Dressing bord og hyller på badet bare foret krukker, flasker og tuber, designet for å bevare og forbedre feminin sjarm. Den kjente ritualet på en «rensing – fuktighet – mat», mange begår i full tillit til at midlene valgt riktig. Men er dette sant?
Hvilke typer hud er

Kosmetikk for pleie av kroppen er vanligvis valgt avhengig av hudtype, kjent fire.

Fet hud – porøs og fettete, raskt falming friskt utseende, er utsatt for dannelse av hudormer og kviser. Men i løpet av årene, er det på ingen hast til land og dekket med rynker.
Tørr hud – sensitiv og tynn, ofte lider av irritasjon. Talgkjertlene i det litt, og aktiviteten er lav. Dårlig bærer ultrafiolett, chapping og kaldt. Rapid visner – dens største ulempe.
Normal hud – en fantastisk gave fra naturen. Det harmonisk sammen smale usynlige porer og talgkjertler jobbe moderat, god hudfarge og god toleranse av kosmetiske vertinne eksperimenter.
Kombinasjon hud – tilkobling av ulike typer hud i form av øyene. For eksempel er oljeaktig på panne og hake kombinert med tørre kinn. Eller skinnende fet hud på nesen, og tørr skjellende panne.

Denne klassifiseringen er ofte styrt av kvinnelige kunder av hudpleie, uvitende om de «fallgruver» av denne forenklingen.
Hva er oversett i utvelgelsen av kosmetikk

PERFORMANCE BUST kozmetika atache

Skin – en kropp av skjønnhet med unike funksjoner som ikke kan undervurderes.

1. Fremgangsmåte ifølge konstant fornyelse går gjennom stratum corneum avskalling. I tilfelle av tørr hud, blir prosessen langsommere, så bruk fete kremer bare fører til agglutinering av døde celler. Resultatet – forringelse av hudfarge og utseende av betennelse. På den annen side, når man bruker en avfettet fet hud kremer og lotions Gidrobarer brudd kan forekomme med alle tegn på dehydratisering.

2. Sesongklimaendringer i vesentlig grad påvirker hudens tilstand. Fet og skinnende fra sommervarmen, blir den tørr og sensitiv i vinterfrost.

3. aldersrelaterte forandringer er alltid ledsaget av tørrhet og fortynning av huden, tap av elastisitet.
Hva bestemmer hudpleie

Skjønnhets rådes til å først fokusere på nivået av melanin i huden. Jo mer pigment i huden, er mindre utsatt for fotoaldring. Den lettere huden, er omsorg er nødvendig for å beskytte den mot tørrhet og solbrenthet. Tilstedeværelsen av dermatologiske problemer (akne, allergier) vil også påvirke valget, så vel som behovet for å exfoliate og fuktighet.

Så er det noen verdi type hud? Bare i generelle termer – for å trene de grunnleggende oppgavene for omsorg, tar hensyn til tykkelsen på huden og talgkjertler. Og så må du handle i henhold til omstendighetene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *