Hvis du fortsatt kjøper sko fra kunstige materialer

Pass på at minst kofferten er laget av ekte lær eller tekstiler – for helse er materialet som foten har direkte kontakt med, viktig. Vær også oppmerksom på materialet som innersålen er laget av. Det bør normalt absorbere lukt, fjerne fuktighet, drepe bakterier – fint når innleggssolen er impregnert med en spesiell antibakteriell forbindelse.
http://fashioncolors.eu/dreha/obuvki/дамски-боти-на-ток-с-ресни/
http://finnborg.eu/2017/08/29/sa-ikke-anbefaler-en-hael-om-2-4-inches/

Ikke glem at naturlige materialer, i motsetning til kunstige, slites ut og til slutt tar form av en fot. Forresten, i varmt vær, svulmer bena litt, holder dette på baksiden av hodet når du kjøper sommersko.

På sommeren anbefales det ikke å bruke lakksko som er dårlig gjennomtrengelige for fuktighet og luft. I lakkesko kan du gå på fest, og for hver dag er det bedre å ha åpne sandaler eller sko laget av naturlige materialer.

For vår og høst er det viktig at støvlene ikke tillater vann å komme inn og samtidig «puste» foten. Hvis demi sesong støvler eller støvler er festet med blits, bør den ikke starte for nær sålen, ellers blir føttene våte når du til og med går inn i et grunnvann. I motsetning til sommer støvler, bør støvlene ikke passe tett til foten (du vil ikke bruke dem på nakne ben) – du må prøve dem på en stram sokkel.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *